Kamasutra - Weekender Kit
Kamasutra -  Weekender Kit
De Weekendtas Set ~ Spontane Romantiek Een reisset met de Kamasutra favorieten voor de vrijdenkende romantici.

DOE AFSTAND VAN DE GEREMDHEID

Passie kan altijd en overal toeslaan. Slim van je dat je voorbereid bent! Laat de krachten van deze schatten op reisformaat vrij en sluip weg naar een heerlijke, nieuwe wereld van de zintuigen. Kus de verrukkelijke pittige warme gloed van Oil of Love...laat je gaan in het genot van de aanraking van je geliefde met Zoete Amandel Massageolie... kietel elkaars lust met een zoet scheutje kusbare Honey Dust... laat het glijmiddel Love Liquid de weg verzachten om overvloedig te vrijen... en ontdek de ontelbare genotsplekjes van elkaars lichaam met de tintelende aanraking van de kusbare Groene Munt Stimulerende Pleasure Balsem.

Hou elkaar goed vast, en laat al het andere van je afvallen.

Laat je niet voor de gek houden door de grootte deze verleidelijke kleine luxeartikelen brengen een passionele kracht teweeg. De mooie verpakking is geschikt voor zak, handtas of weekendtas; perfect voor een romantische avond of weekend.

De set bestaat uit reisedities van: Oil of Love - Original, Groene Munt Stimulerende Pleasure Balsem, Sweet Honeysuckle Honey Dust, Zoete Amandel Massageolie en Love Liquid Sensueel Glijmiddel.
Nu voor: € 27.95