Shunga Carnal Pleasure Collection
Shunga Carnal Pleasure Collection
Het ultieme verwenpakket van Shunga. Dit pakket bestaat uit een fles erotische massage-olie, een fles stimulerende olie, de erotische bodybalsem, een pot body powder en een pot massage creme. Vanzelfsprekend verpakt in een fraaie geschenk verpakking. Ideaal cadeau voor jouw geliefde.

Deze exclusieve collectie bevat alle intieme producten om de seksuele spanningen op een nog intenser niveau te brengen.

INHOUD:

Soft moves Massage creme (Sensual Mint) 200ml:
Begin je partner te strelen met deze massage creme. Kom dichterbij elkaar en voel je partners opgewarmde huid tegen de jouwe. Neem de tijd om elkaar te strelen en aan te raken en voel de sexuele spanningen hoger worden. De massage creme smaakt nog lekker ook...

Intimate Kisses Afrodisiac olie (Orgy of Grapes) 100ml:
Versterk de prikkels rond de erogene zones door deze olie op de meest gevoelige plaatsen aan te brengen. Laat je leiden door de versnelde ademhaling van je partner en voel de opwinding door je handen je eigen lichaam binnenstromen... een heel opwindende ervaring...

Sweet Snow lichaamspoeder (Raspberry Feeling) 150 gr, met veertje:
Zou je partner geen lekker dessert zijn? Probeer het uit met dit poeder, sprankel het overheerlijke poeder over het lichaam van je partner op alle juiste plaatsen. Gebruik het veertje om de spanning op te bouwen en dan pas is het tijd voor een dessert.

Erotic Massage Olie (Libido) 250ml:
Verwen je partner met deze erotische en sensuele olie met opwindende geuren.

Sensation Balm (Blazing Cherry) 60ml:
Voor de meer creatievere stellen onder ons is er nu ook deze balsem om nog sterkere sensaties te creeren. Teken opwindende tekeningen rond je penis, of rond je tepels en voel de sensatie stijgen door de bedachtzame strelingen.
Nu voor: € 73.95