Depilator
Depilator
Pijnloos ontharen zonder stoppels of irritaties!

Ongewenste haargroei is een groot probleem voor veel vrouwen. Doordat de huid van de vrouw gevoeliger is dan de huid van de man, is het belangrijk om het haar op de juiste, pijnloze manier te verwijderen. De Depilator maakt dit gegarandeerd mogelijk. Dit apparaatje is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige vrouwenhuid op de oksels, bikinilijn en in het gezicht. Depilator onthaart zonder stoppels en irritaties, waar en wanneer u maar wilt!

Makkelijk mee op reis!

U kunt de Depilator overal mee naar toe nemen. Door zijn kleine formaat 13cm x 1,5cm past hij in elke tas en toilettas. Hij is nog kleiner dan de meeste mascara's die de veel vrouwen bij zich hebben. Ideaal om uw bikinilijn, oksels, maar ook uw gezicht mee te ontharen. En u hoeft er geen scheerschuim of gel voor te gebruiken. Met de Depilator kunt u de ongewenste haartjes zo glad afscheren, dat er geen stoppeltje te zien is. Maak uw huid zacht en glad en zeg gedag tegen de overtollige en ongewenste haargroei!

Meer voordelen

-Geen uitslag, omdat het niet over de huid schaaft als een mesje
-Geen sneetjes of wondjes
-Geen ingegroeide haren
-Geen stoppels
-Goed in vorm scheren
-Gladder resultaat

Hulpstuk

Met het bijgeleverde hulpstuk is het mogelijk om de haren voor het scheren, korter te maken. Zo voorkomt u dat er meer haartjes eraf gaan, terwijl u dat niet wenst. Alle haren tot 4 cm kunnen worden afgeknipt. Hulp stukje bevat 2 kanten: short en long. Zodat u het haar naar uw wens kunt verwijderen.

De meeste vrouwen epileren hun wenkbrauwen met een pincet. Dat veroorzaakt vaak pijn, irritaties en uitslag. Pijnloos ontharen is hiervoor de oplossing! Bovendien als er een haar te vaak uit het haarzakje is getrokken, komt het niet meer terug. Als u dus een andere wenkbrauw vorm wilt, of wat vollere wenkbrauwen is dat niet meer mogelijk na vaak epileren. Pijnlijk epileren met een pincet behoort nu tot de verleden tijd! Om de gewenste resultaat te bereiken gebruikt u eerst het bijgeleverde hulp stukje. Die zorgt er namelijk voor dat de haren korter worden gemaakt in plaats van afgeschoren. Werk wel altijd van de wenkbrauw af.
Nu voor: € 24.95