Sex Opium
Sex Opium
Sex Opium de beste lust opwekker voor vrouwen
Probeer Sex Opium maar eens een keer
en u zult de zelfde ervaring hebben als de duizenden die u voor gingen. Dit is de beste lust op wekker van dit moment. Sex Opium maakt je geil en geeft je extreem veel zin in sex.
U ervaart een heerlijk tintelend gevoel in uw geslachtsorgaan wat resulteert in een harde erectie bij de man en een grote gezwollen clitoris bij de vrouw.
Aanraking van het geslacht resulteert in een siddering van genot door het hele lichaam. Vrouwen zullen kreunend smeken om penetratie en mannen met staal harde erecties zullen niet anders willen dan uren lang penetreren.

Wat is het?
Sex Opium is een klein flesje met 10 ml vloeistof. Deze sterk geconcentreerde oplossing is 2 doseringen. De ingrediŽnten zijn speciaal geselecteerd op basis van hun lustopwekkende kwaliteiten. Deze natuurlijke afrodisiacum komen van verschillende werelddelen maar hebben hun werking reeds duizenden jaren bewezen. Door alleen de beste in hun soort te gebruiken is Sex Opium ontstaan.

Wat gebeurt er als je het inneemt?
Al binnen enkele minuten na inname merkt de gebruiker de aangename tinteling over de huid en een prettig warme sensatie in het kruis. Je voelt je een beetje licht worden in je hoofd. Je bent rustig en ontspannen. Een overweldigend gevoel van liefde maakt dat je veel zin hebt in knuffelen en lichamelijk contact. De aangewakkerde lustgevoelens zorgen voor een sterk verlangen vanuit de schoot en zullen aansporen tot seksuele handeling zoals aanraking van de geslachtsdelen en onbedwingbare behoeften tot masturberen. Hierdoor zul je je verder openstellen voor seksueel contact en je heel gemakkelijk overgeven aan vergaande seksuele handelingen en vrijheden.
Deze geile roes blijft ongeveer 4 tot 6 uur hangen.

Nu voor: € 19.50