Boezem Booster
Boezem Booster

Boezembooster is een nieuw en revolutionair product op het gebied van cosmetische schoonheid.
Iedere vrouw kan in enkele minuten haar boezem verstevigen en vergroten tot wel 2 cupmaten meer. Denk u toch eens in hoe u er uit komt te zien met stevige volle borsten. Uw kleding zal mooier zitten. Uw figuur komt beter uit. Op het strand zullen alle ogen op u gericht zijn als u langs loopt.


Simpele werking:

U kunt nu zelf heel eenvoudig en zonder gevaarlijke operaties snel uw borsten vergroten.
Breng een vingertop gel aan op de borst en masseer dit met circelvormige beweging vanaf de onderkant van de borst naar boven toe. Masseer de gel in tot dat de gel volledig is geabsorbeerd.

De unieke combinatie van active ingredienten in Boezembooster stimuleren uw borsten om te zwellen door een klinisch aangetoond proces (vasodilatatie) dat de borsten vergroot. De borstvergroting is al binnen enkele seconden na aanbreng zichtbaar en het maximale effect wordt binnen een paar minuten bereikt.

Het effect is gedurende 6 uur zichtbaar. Gebruik Boezembooster maximaal 3 keer per dag.

Proces:

Na aanbreng zult u een licht tintelend gevoel waarnemen, dit is heel normaal en geeft aan dat het proces aan de gang is.
Na enkele seconden, als uw haarvaten zich verwijden, zult u kunnen zien en voelen dat uw borsten groter worden. Uw borsten zullen groter en zwaarder worden. Dit is mogelijk door de unieke bouw van de borsten en capaciteit tot ongelofelijke vergroting.

Wat kunt u verwachten:

U kunt er van uit gaan dat uw borsten 1 a 1,5 maat groter worden en voller en steviger aanvoelen.
Een goede manier om deze vergroting aan te tonen is door een bh aan te trekken die ruim om de borsten zit. U zult merken dat na gebruik van BoezemBooster de BH al na enkele minuten strakker om de borsten komt te zitten.
Boezembooster is verpakt in een handige plastic knijpflacon en is goed voor 25 doseringen. U kunt Boezembooster gemakkelijk in uw handtas of jas meenemen zodat u het altijd bij de hand heeft als u uw borsten even een extra lift wilt geven.

Nu voor: € 59.00 Was: € 64.95