Female Gel
Female Gel
Uit onderzoek is gebleken dat veel vrouwen hun hoogtepunt net niet bereiken tijdens het samen zijn met hun partner waardoor zij niet het genot van een gelijktijdig orgasme met hun partner ervaren. Zou het voor deze vrouwen niet fantastisch zijn wanneer zij dat met een klein beetje creme wel kunnen ervaren?

Voor deze vrouwen en natuurlijk voor alle andere vrouwen die het gewoon prettig lijkt om meerdere malen achtereen een hoogte punt te bereiken is FemaleGel ontwikkeld.
Dit genotsmiddel verhoogt de sensualiteit zoveel dat het vrouwelijke orgasme kan worden gegarandeerd. Female Gel zorgt niet alleen voor een extra aangenaam gevoel maar de frisse geur en smaak maken dat ook orale sex een niet te versmaden onderdeel wordt van het liefdesspel. Direct na het aanbrengen zult u de heerlijke koude en warme sensaties elkaar voelen opvolgen en na enkele ogenblikken zult u ervaren dat het heerlijke intens warm prikkelende gevoel zich door uw schoot verspreid. De clitoris is nu extra gevoelig en zal sterke verlangens oproepen die bij stimulatie een zeer heftig orgasme veroorzaken. Deze intense gevoelens houden een half uur of zelfs langer aan.

Female Gel zal bij regelmatig gebruik telkens een beter resultaat boeken. Breng een vingertop gel voorzicht aan rondom de clitoris en het zachte gebied daar omheen. De actieve ingrediŽnten zullen vervolgens zorgen dat de bloedvaten naar en van de clitoris gaan uitzetten, hierdoor zal de doorbloeding van de clitoris verbeteren en zal de gevoeligheid in grote mate toenemen. De verhoogde opwinding zal een verhoogde activiteit van de vaginale klieren met zich meebrengen en zal zo ook voor een verbeterde vaginale lubricatie zorgen.
Omdat niet iedere vrouw het zelfde is en dus ook niet hetzelfde zal reageren is het soms nodig om met voorzichtig wrijven en stimuleren de gel beter in de clitoris te laten opnemen.
Nu voor: € 9.95 Was: € 14.95