Nexus Excel Zwart
Nexus Excel Zwart

De Nexus Nero Excel G-Spot stimulator is een sex toy welke speciaal is ontwikkeld voor de stimulatie van de mannelijke G-Spot.

De prostaat is bij mannen de "G-spot". Door je prostaat te prikkelen, kun je heerlijk klaarkomen. De Nexus Glide stimuleert het gebied rond de mannelijke G-Spot.

Deze sex toys dient gebruikt te worden met voldoende glijmiddel. Met wat glijmiddel en de juiste relaxte atmosfeer zal de Nexus Excel G-Spot stimulator snel het juiste plekje vinden en zul je genieten van een nieuwe en ongekende sensatie.
Mannen - zowel Gay als Hetero - die de Nexus Excel G-Spot stimulator al gebruiken zeggen er het volgende over : "De Nexus Glide zorgt voor meervoudige orgasmen - waarbij je niet persť klaar hoeft te komen - en welke in minuten durende golven door je lichaam stromen"

De Nexus Glide is gemaakt van stevig kunststof materiaal en heeft geen hinderlijke naadjes en randjes. Als je na gebruik de Nexus Glide schoonmaakt zal je jaren en jaren plezier van deze heerlijke sex toy kunnen hebben.

Lengte 10 cm, doorsnede 4 cm.


Nu voor: € 54.35