LUNA - Vaginale Balletjes
LUNA - Vaginale Balletjes

Het LUNA systeem is een gecombineerd systeem. Goed voor heel veel genot, maar ook als goede training van de vaginale en bekkenbodemspieren.

Het LUNA systeem bestaat uit twee 28-grams balletjes en twee 37-grams balletjes, welke worden bevestigd in een siliconen houder. De balletjes is gemaakt van hard plastic, de houder van zacht, 100% flexibel siliconen materiaal.

De bekkenbodemspieren zijn een groep spieren die onder in ons bekken liggen. Voor het gemak praten we meestal over de bekkenbodem. Ze vormen letterlijk de bodem van ons bekken. Deze spiergroep geeft steun aan de organen in de buik (blaas, urinebuis, baarmoeder, vagina en darm) en kunnen onze blaas en darm afsluiten waardoor we in staat zijn urine en ontlasting op te houden. Ook is de bekkenbodem erg belangrijk bij seksualiteit en daarom worden de bekkenbodemspieren ook wel sexspieren genoemd.

Voor de bekkenbodemspieren geldt net als voor alle andere spieren in het lichaam, dat je ze sterker kunt maken door te trainen. Training geeft ook meer beheersing over de spieren.

Het LUNA systeem wordt geleverd met een zacht satijnen opbergtasje, in een luxe zwarte opbergkist.

Kleur: Blauw / Roze
Diameter balletjes: 3,5 cm
Gewicht: 2 x 28 gram (roze) en 2 x 37 grams (blauw)

Nu voor: € 39.00